Close
GET 20% OFF

By subscribing to our newsletter

Echipa Hipică a României, 8 fotografii

LOT : 099

Echipa Hipică a României, 8 fotografii

Preţ de pornire 200,00 €
Brand: Licitatia 25
Detalii

Opt fotografii de epocă în care este surprinsă echipa hipică a României în diverse ipostaze din cadrul a diverse competiții:

  1. Fotografie de epocă de mari dimensiuni care îl înfățișează pe căpitanul Moruzi înaintea începerii unei curse de cai din cadrul campionatului armatei. Fotografia poartă dedicația olografă a colonelului Șendrea, director de călărie, către fiica lui Moruzi, ca „prea frumoasă suvenire”, cca. 1911.
  2. Fotografie de epocă tip carte poștală în care sunt înfățișați instructorii Școlii Speciale de Cavalerie de la Sibiu.
  3. Fotografie de presă în care este înfățișată defilând pe teren echipa de echitație a României, câștigătoare a Cupei Națiunilor, Varșovia, 1938.
  4. Fotografie de presă în care este înfățișată echipa de echitație a României, câștigătoare a Cupei Națiunilor, Varșovia, 1938, în momentul primirii premiului.
  5. Fotografie tip carte poștală în care este surprins căpitanul Emanoil Mărgăritescu în timpul unei curse, în momentul realizării unei sărituri peste un obstacol (steeplechase).
  6. Fotografie de epocă, tip carte poștală, în care este surprins căpitanul Moruzi în momentul executării unei mișcări pe calul său „sauteur”.
  7. Fotografie de epocă ce înfățișează echipa hipică națională în timpul competiției de la Nisa, 1938.
  8. Fotografie de epocă, tip carte poștală, ce îl înfățișează pe locotenentul Victor Dumitrescu în timpul unei curse, executând o săritură peste un obstacol (steeplechase), Brașov, 1930.