Close
GET 20% OFF

By subscribing to our newsletter

Toate licitațiile noastre sunt disponibile online pentru consultare și pentru ofertare, ceea ce înseamnă că puteți plasa oferte din confortul propriei locuințe prin contul deschis la noi ori, alternativ, prin telefon.


Pentru a putea pune oferte ori participa online, ai nevoie de cont (Creaza cont aici) aprobat . Odată ce acesta este validat pentru licitare, poți plasa oferte în avans pentru loturile dorite sau poți urmări licitația live și participa în direct, online.

Dacă preferi să licitezi prin telefon, alături de unul din consultanții noștri, poți completa un formular de participare în lipsă (descarca formular) pe care ni-l trimiți la contact@historic.ro . Te vom contacta înainte de începerea licitației și apoi vom licita împreună pentru loturile dorite!

Dacă nu ești disponibil în seara licitației, ori fizic ori online, ne poți lăsa o ofertă scrisă (ofertă maximă pentru lotul dorit), prin completarea unui formular (descarca formular) pe care ni-l trimiți la contact@historic.ro iar noi vom inregistra oferta ta in platforma.

Nu rata nici o LICITAŢIE


Casa de licitaţii HISTORIC oferă posibilitatea participării la licitaţii online prin intermediul aplicatiilor mobile.