Patru broșuri despre prepararea și conservarea alimentelor, 1942-1943
LOT : 176
Patru broșuri despre prepararea și conservarea alimentelor, 1942-1943
Preţ de pornire
50,00 €
LicitatieEroi și vizionari în trecutul românesc: Obiecte, ordine și medalii
Valoare estimativă75 - 150 €
Dimensiuni24 x 16,7; 20,5 x 15,3 cm
Starea de conservareFoarte bună
Adjudecat cu250 €
Brand:
Licitatie 77
Detalii
- Dr. Lascăr Buruiană, Instrucțiuni pentru prepararea peștelui sărat și afumat, nr. 1, București, Monitorul Oficial și Imprimeriile Statului. Imprimeria Centrală, 1942, 20 p. Cu o planșă la final conținând schița unui cuptor „Baterii de afumat în camere duble”.
- Elisabeta Ciortan și Xenia Nicolau, Îndrumări gospodărești pentru curățenie și întreținerea rufăriei și a îmbrăcăminții, volumul II, ediția a II-a, București, Tipografia „Universul”, 1943, 30 p.
- Elisabeta Ciortan și Xenia Nicolau, Bucătăria rațională. Rețete de mâncări, volumul IV, ediția a II-a, București, Tipografia „Universul”, 1943, 64 p.
- Elisabeta Ciortan și Xenia Nicolau, Conservarea alimentelor de natură animală, volumul VII, ediția a II-a, București, Tipografia „Universul”, 1943, 15 p.